Varovanje zasebnosti in avtorske pravice

Spletna stran je namenjena zabavi, izobraževanju in burjenju zdrave domišljije. Tukaj ne boste našli sovražnega govora ali političnih pamfletov.

Bojan Ekselenski ne trguje z vašimi osebnimi podatki

Spletna stran ne uporablja nobenih mehanizmov za pridobivanje vaših osebnih podatkov, na njej ni piškotkov in podobnih programskih dodatkov. Vsaka komunikacija poteka preko e-maila, zato na tej strani ne morete pisati komentarjev ali kako drugače neposredno vplivati na njeno vsebino.

Na voljo je Facebook stran, kjer lahko komentirate in pišete mnenja.

Vse podatke, ki jih boste zaupali preko e-pošte, FB sporočil in drugih kanalov, so varno shranjeni in nikoli ne bodo predmet spletnega ali drugega marketinga.

Bojan Ekselenski ravna z vašimi osebnimi podatki strožje, kot to zahteva zakonodaja, saj je vaša zasebnost največja dragocenost.

Zatorej ste lahko brez skrbi, da bi vas zaradi morebitnega zaupanja vaših podatkov zasuli tretji ponudniki različnih vsebin ali izdelkov.

Za naročilo knjig je zadostujejo vaš naslov bivanja in e-mail.

V primeru, da želite biti obveščeni o mojih knjižnih novostih, se  naročite in vaš mail bo uporabnljen zgolj za ta namen, nikakor pa ne bo (zlo)rabljen za karkoli drugega ali, bog ne daj, kam (pro)dan.

Vsa komunikacija poteka preko e-maila, na tej strani ne morete ničesar neposredno kupiti ali plačati. E-knjige lahko kupite preko knjigarniških platform, a tiskane knjige lahko naročite po pošti in plačate po povzetju. V primeru nakupa nad 20 € ali dveh knjig ste odrešeni stroškov pošiljanja.

Avtorske pravice na tej spletni strani

Vse vsebine, objavljene na tej strani, so last Bojana Ekselenskega.

V primeru, da je objavljeno delo, ki ni last Bojana Ekselenskega, je to posebej navedeno.

Vsebine lahko brezplačno uporabite za osebno zabavo in izobraževanje. V primeru, da bi želeli celoto ali del uporabiti v akademske namene, vam to z veseljem brezplačno avtoriziram, seveda mora biti uporaba v skladu z akademskimi standardi (navedba vira itd.).

Vabljeni ste, da tudi vi ustvarjate vsebine na osnovi bogatega univerzuma Vitezov in Čarovnikov. Na teh straneh je ogromno možnih iztočnic, zato le pogumno.

Vaša literarna ali likovna dela bomo rade volje objavili, za kvalitetnejše izdelke se lahko dogovorimo tudi za primerno objavo, kjer boste deležni ustreznega honorarja. Svoje delo lahko prosto objavljate, saj obdržite vse avtorske pravice, vendar ste dolžni navesti vir in avtorstvo le tega.

Imate vprašanja glede varovanja zasebnosti in avtorskih pravic?

E-golob vam bo odgovoril na vaša vprašanja: